divendres, 31 d’octubre del 2008

SOFIA DE GRÈCIA, LA REINA D'ESPANYA

POLÈMICA ENTRE SOFIA DE GRÈCIA I PILAR URBANO.

Diuen que Sofia de Grècia, reina d’Espanya té una polèmica amb la periodista de dretes Pilar Urbano, amb relació al llibre que la Pilar ha escrit sobre la Sofia.

Ni llegiré el llibre ni li faré cap propaganda, perquè no en tinc cap interès, i potser el benefici d’aquesta polèmica serà que el llibre es vendrà més que sense polèmica.

Sembla que Sofia de Grècia fa algunas declaracions que no són “políticament correctes” per la seva condició de reina d’Espanya. Sembla que no li agrada que es digui matrimoni a l’unió entre persones del mateix sexe. Sembla que no li agrada que els homosexuals es manifestin. Sembla que vol que es donin classes de religió a l’escola per explicar l’orígen i el sentit de la vida. I sembla que les seves opinions sobre algunes persones (Fidel Castro, Mohamed del Marroc) no són prou mesurades.

A mi em sembla que Sofia de Grècia, com qualsevol persona, té dret a dir el que vulgui.

A això li diem llibertat d’expressió.

Una cosa diferent és que la reina d’Espanya potser s’hauria d’abstenir d’opinar quan les seves opinions no són d’acord amb el que diuen les lleis del regne.

D’altra banda, també he de dir que no m’interessa ni m’importa el que digui. Segur que ella pensaria el mateix si sabés que existeixo.