dimecres, 4 de febrer del 2009

MEMBRES DEL FUTUR GOVERN D'OBAMA DIMITEIXEN ABANS DE COMENÇAR

Foto: Tom Daschle i Obama (Efe)

OBAMA HA COMENÇAT AMB MAL PEU.

Segons l’Agència EFE, el president dels EEUU, Barack Obama, va admetre ahir que va cometre errades en la manera de portar la polèmica sobre els impostos del seu candidat a la Secretaria de Salut, Tom Daschle, que va presentar ahir mateix la seva renúncia.

Aquesta renúncia és deguda a que s’ha sabut que Daschle va deixar de pagar 128.000 dòlars en impostos.

Obama va dir que Daschle va cometre una errada “sense intenció, però important”.

Naturalment, dic jo.

Quina intenció pot haver en deixar de pagar 128.000 dòlars d’impostos?

Cap, és evident.

Obama va dir que "és important deixar clar el missatge que no hi ha dos tipus de regles, una per a la gent corrent y una altra per a les personalitats".

Obama també va admetre la seva part de responsabilitat en l’escàndol.

"Em sento frustrat amb mi i amb el meu equip", va admetre Obama, que també va dir que “ara, l’important és posar en marxa la reforma sanitària”.

En una altra entrevista, Obama va reconèixer que “va fotre la pota” , que va “cometre una errada”, i que “probablement no sigui la última que cometi en el meu mandat”

I ahir també, una altra candidata d’Obama per a ocupar càrrecs d’importància al seu govern va presentar la seva renúncia per un altre problema d’endarreriments amb els impostos.

Es tracta de Nancy Killefer, que havia de supervisar la eficiència del Govern, va anunciar que retirava la seva candidatura davant les revelacions de que es va endarrerir en el pagament dels impostos com a “empresària” de persones al seu servei.

Recordem que fa dies Obama ja va tenir els problemes de Bill Richardson i Timothy Geithner, perquè també han tingut alguns problemes legals.

Crec que Obama va ser molt llest per guanyar les eleccions, però ja veurem si ho és per governar.

Lamento que Obama, de moment, no comenci bé, però al menys allà la gent dimiteix.

Aquí, al nostre país els defraudadors no acostumen a dimitir.