dimecres, 11 de febrer del 2009

PP: CORRUPCIÓ, ESPIONATGE I FRANQUISME

Foto: EFE

Fa dies que estic sentint, com tothom, notícies sobre el PP, els seus espionatges i els seus problemes interns.

Ara, em trobo amb la notícia següent:

“El juez de la Audiencia Nacional Baltasar Garzón imputó hoy los delitos de blanqueo de capitales, defraudación fiscal, cohecho y tráfico de influencias a otras 34 personas relacionadas con la trama de corrupción presuntamente liderada por el empresario Francisco Correa, entre los que se encuentran el hasta ahora alcalde de Boadilla del Monte (Madrid) Arturo González Panero y el ex regidor de Majadahonda Guillermo Ortega, ambos pertenecientes al PP.”

I les noticies es van ampliant cada dia amb noms de persones vinculades al Partit Popular. Ja veurem quants d’ells mereixen acabar a la presó, i quants tornen els diners que hagin robat.

No ens sorprèn. Ja sabem que molt sovint, la dreta està vinculada a temes de corrupció. És dolent que això passi, però és una bona noticia que això es conegui, s’investigui, es jutgi i es condemni si es pot demostrar.

A vegades, també es descobreixen coses així amb els que es diuen d’esquerres, però no és tan freqüent, i ens crida més l’atenció. I quan passa, dic el mateix: que s’investigui, es jutgi i es condemni.

El PP sempre diu que tot això són maniobres del Psoe, dels jutges, de la Cadena Ser, del diari “El País” o dels comunistes. És normal i habitual que el PP, la dreta, ho digui.

La culpa sempre és dels altres. El PP no assumeix mai les seves culpes ni fa cap autocrítica

En Franco ja deia sempre que tot plegat era una “conspiración judeo-masónica”.

Ara ho diuen els del PP: Rajoy, la cínica Esperanza Aguirre, Ruiz Gallardón, Dolores de Cospedal, Ana Botella, Sáenz de Santamaría, Francisco Camps, Rita Barberá, Manuel Fraga Iribarne, etc. Cadascú a la seva manera, però tots amb el seu discurs ranci i franquista.

És divertit veure com aquesta gent “s’espien” i “s’apunyalen” els uns als altres. El trist és que és el principal partit de l’oposició.

El Psoe fa les coses prou malament, però el PP és bastant pitjor.