divendres, 30 de gener del 2009

OBAMA, RAHM EMANUEL I EL "LOBBY JUEU"


RAHM EMANUEL i BARACK OBAMA

Fa pocs dies, en una conversa, li expressava a un conegut els meus dubtes sobre les reformes que realment podrà fer o voldrà fer el nou President dels Estats Units, Barack Obama.

El meu conegut, un advocat amb el que tinc diferències de criteri laboral, social i polític, però també li tinc una bona consideració personal, em va dir, més o menys: “No tinguis cap dubte de quina serà la seva política; no saps qui és el seu Cap de Gabinet?”.

Li vaig confessar que no, i em va dir: “doncs és un cap del ‘lobby’ jueu als EEUU”. Un 'lobby' és un grup de pressió, com segurament ja sabeu.



A continuació vaig anar a internet, i em vaig assabentar que el personatge és RAHM EMANUEL, del qual hi ha molta informació i us recomano que la busqueu i la llegiu, com he fet jo. Així potser ens podrem fer una idea del que podem esperar d’Obama i del seu equip.

Llegireu que RAHM EMANUEL no és només del ‘lobby’ jueu. Llegireu que és especialista en aconseguir diners de qualsevol manera, que és partidari de l’eliminació del rival, que és molt agressiu (és insultant amb contraris, periodistes i amb qui calgui), que va ser voluntari de l’exercit israelià a la guerra del Golf (ja que és nacionalitzat nord-americà), que va ser defensor de la guerra d’Iraq, que el tracten de “pitbull”, que té el sobrenom de “Rambo”, i moltes altres coses.

Només cal que poseu en el vostre “buscador” o “cercador” d’internet les paraules RAHM EMANUEL, o RAHM EMANUEL LOBBY JUEU.

Després de llegir tot això sobre aquest personatge, només podria entendre el seu nomenament si Obama pensa que és millor tenir-lo al seu costat que tenir-lo en contra.

QUINA POR EM FA !!!